Kankervoorbij

donderdag, april 06, 2006

Wetenswaardigheden over kanker

- Emotionele stress en zorgen kunnen maken dat er gezwellen in een lichaam gaan groeien.

- Gedurende extreme stress krimpen de organen die met het immuunsysteem samen hangen, letterlijk in en ook dit kan tot de ontwikkeling van tumoren leiden

- Gezwellen in een lichaam kunnen een teken zijn dat alle interne systemen over de hele linie bezig zijn achteruit te gaan

- Het onderdrukken van woede kan tot tumoren in het lichaam leiden

- Een korte tijd te weinig eten geeft een nieuwe impuls aan het immuunsysteem

- Regelmatig te veel eten maakt ons vatbaar voor ziekten, ook voor kanker

- Religieuze fanatici krijgen minder vaak kanker

- Vrouwen in derdewereld landen die op jeugdige leeftijd kinderen krijgen, borstvoeding geven, mager zijn en niet te veel eten, krijgen minder vaak borstkanker

- Vitamine C is een goed wapen in de strijd tegen kanker

- Bestraling kan kanker veroorzaken. Zo kan de medische macht een ziekte veroorzaken die men hoopt te genezen

- Hippocrates verbood operaties bij kankerpatiënten, omdat die schadelijk zouden zijn

- Operaties worden vaak aangewend als redmiddel als men de ziekte die men probeert te genezen, niet begrijpt

- Kanker hoeft niet een rechte lijn te zijn van tumor naar dood, maar kan een omkeerbaar proces zijn

- Onze eigen opvattingen zijn voor ons lichaam een belangrijke bepalende factor of we ziek worden, ziek blijven of beter worden

- Kanker kan al in onze vroege kindertijd beginnen, als onze moeder niet reageert op onze behoeften en we daardoor leren onze irritaties te onderdrukken

- Passieve mensen overleven korter dan mensen die het gevecht met kanker aan gaan

- Kankerpatiënten die een sterk sociaal netwerk van familie en vrienden hebben en die door hun omgeving worden gesteund, overleven langer

- Groepstherapie kan een kankerpatiënt die dodelijk ziek is in staat stellen nog jaren te leven

- Als het lichaam maar voldoende ondersteund wordt heeft het een bijna onbegrensde capaciteit tot zelfgenezing

- De mechanismen tot zelfgenezing bevinden zich in je eigen lichaam.Het immuunsysteem kan worden aangemoedigd harder te werken

- Beter worden kan een diepgaande spirituele ervaring zijn en een keerpunt vormen, waarbij iemands leven volkomen kan veranderen en verbeteren
Belangrijk: ga bij klachten altijd naar uw huisarts.
Lees meer op www.kankervoorbij.com

2 Comments:

 • Van bronvermelding heb jij nog nooit gehoord zeker? Wat een onzin loop jij hier te verkondigen zeg. Ik als arts, èn borstkankerpatient vind het schandalig dat jij dit soort teksten op het web durft te zetten. Je zet patienten totaal op het verkeerde been. Smakeloos, ronduit. Bah.

  By Anonymous Anoniem, at woensdag, november 01, 2006  

 • De mens is een geestelijk wezen met een lichaam en de aarde is een school waar de mens bepaalde lessen leert om beter en sterker de geestelijke essentie te kunnen uitdrukken.


  zelf-kennis


  Ik geloof dat er achter een ziekte, een zin , een boodschap, een les voor de mens kan zitten. Het is altijd goed te zoeken of er een onderdrukking van belangrijke gevoelens is en of er een onderdrukking geweest is van een grote hunkering zoals een jeugddroom of ideaal.
  De pijn kan je gebruiken om te bezinnen over je leven, om innerlijk te groeien en door een bewustwordingsproces, je gevoelens toe te geven, uit te drukken, jezelf en de anderen te vergeven en los te laten.
  Als er ooit schade aan de anderen berokkend werd, is dit het moment om deze schade te herstellen, relaties te helen, VERGEVING te vragen en te geven aan de anderen en aan jezelf. Dit is het moment om de mogelijke schade die jij aan je broer/zuster berokkend hebt te biechten tegenover de medemens en GROTE GEEST. Vergeef ook de mensen die je ooit pijn gedaan hebben en laat los want boosheid en wrok kunnen mensen ook ziek maken.
  Er zijn ook mensen die hoofdzakelijk leven voor anderen, zich opofferen voor anderen uit een tekort aan zelf-waarde, een tekort aan eigenliefde en schuld want ze hebben nooit geleerd of toestemming gekregen om sterk in zichzelf te staan.
  Als wij al een sterk ZELF hebben, is dit het moment om bevrijding te zoeken van onze egocentrische cocoon van afgescheidenheid en ons open te stellen voor de mensen rondom ons, ons open te stellen voor de liefdevolle vriendelijkheid, mededogen, solidariteit en medevreugde.
  Het is tijd om ons open te stellen voor de troostende, rust- en krachtgevende spirituele wereld.
  De mens komt naar de aardse school om bepaalde lessen te leren en zo lerend zich te transformeren naar meer eerlijkheid, rechtvaardigheid, integriteit, respect en vriendelijkheid.


  De juiste visie


  We leven in een wonder en in een mysterie. Het is belangrijk te zoeken naar de juiste visie over de grote werkelijkheid, te zoeken welke de bevoegdheden van GROTE GEEST zijn en welke de juiste verhouding is tussen de mens en GROTE GEEST. Daardoor vind ik het belangrijk te communiceren met Grote Geest of de beschermengel. Praat ertegen, vraag raadgeving, wat je moet doen om te genezen, welke medicatie en behandeling goed is voor jou. Vraag welke les je nu moet leren, wat je moet veranderen in je visie, je gedachten, gevoelens en daden. Vraag genezing, wijsheid, liefde en vreugde en kom tot stilte en luister.
  Het is belangrijk de innerlijke mens te genezen en als je ook de huidige les geleerd hebt, zijn er veel kansen dat ook het lichaam geneest. Er zijn veel verhalen van wonderbaarlijke genezingen. In elk geval is het de bedoeling om een beter mens te worden want bij de reis naar gene zijde neem je alleen je innerlijke mens mee.


  ontspanning


  Het is ook belangrijk om dingen te doen die je plezier en vreugde geven en waar jij je goed bij voelt zodat jij tot rust kunt komen en in een ontspannende toestand kunt vertoeven.
  Veel lachen kan ook heel genezend zijn. Denk aan dingen waarvoor je dankbaar kunt zijn want DANKBAARHEID kan ook heel genezend werken.

  VERGEVING LIEFDE DANKBAARHEID in een ontspannen lichaam bevorderen de eigen genezende kracht van het lichaam, de innerlijke apotheek laat dan de stoffen vrij die het lichaam nodig heeft om te genezen.
  ik wens je veel gezondheid, wijsheid, liefde en vreugde.

  http://community.dewereldmorgen.be/blog/janu/2010/08/24/spirituele-bijdrage-aan-de-genezing-van-het-lichaam

  By Anonymous Anoniem, at maandag, april 25, 2016  

Een reactie posten

<< Home