Kankervoorbij

donderdag, november 10, 2005

De lever en Mariadistel

Naast een goede voeding zou men ook kunnen overwegen twee maal per jaar een kuur met kruidencapsules te nemen om de lever te reinigen en beschadigde levercellen te herstellen.

Het medicinale gebruik van kruiden is al zo oud als de mensheid zelf. Tot de 18e eeuw vormde kruidengeneeskunde de gebruikelijke medische behandelwijze in het westen.
De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat kruidengeneeskunde nu over de hele wereld drie tot vier maal vaker wordt beoefend dan de reguliere geneeskunde.
Ook reguliere artsen schrijven veel medicijnen voor, waarvan de basis plantaardig is.

Bij een gevoelige lever kan Mariadistel wellicht een goede dienst bewijzen.
Mariadistel is een plant met purperen bloemetjes en stekelige bladen en hij groeide oorspronkelijk alleen in Zuid-Europa. Via braakliggende terreinen en bermen wist hij echter ook Noord-Europa te bereiken. De plant dankt zijn naam aan de witte vlekken langs de bladnerven. Volgens de overlevering zouden dit sporen zijn van de melkdruppels, afkomstig uit de boezem van Maria toen zij met Jezus op de vlucht moest voor Herodus
De plant werd in de oudheid reeds gebruikt als voedsel voor mens en dier. De zaden van de Mariadistel zijn rijk aan silymarine, een stof die gunstig werkt bij leverkwalen. Ook de belasting van de lever door alcoholisme kan hierdoor verminderen.

Veel kruidencapsules kunnen bij een reformzaak worden gekocht en er zijn meerdere goede merken op de markt.
Bij het ene merk wordt ruw materiaal van de plant gebruikt, terwijl bij een ander merk 100 % werkbare stof is verwerkt. Uiteraard is de laatste versie duurder in aanschaf. Afhankelijk van de ernst van de klachten en de inhoud van de portemonnee kan een keus worden gemaakt.

Aangezien de lever een ingewikkeld orgaan is, zijn er ook verschillende stoornissen mogelijk.
De lever is de grootste klier in het lichaam en heeft meer dan 500 functies. In de lever wordt gal gemaakt, die nodig is voor de vetvertering. Ook helpt de lever het bloedsuikergehalte op peil te houden, slaat de lever vetten op en produceert hij cholesterol. Een van de belangrijkste taken van de lever is het afvoeren van geneesmiddelen, giften en oude rode bloedcellen uit het bloed.
Juist omdat de lever zo’n belangrijke functie heeft, is het belangrijk dat als u meent een leverziekte te hebben, u eerst uw arts raadpleegt, voordat u aan een alternatieve behandeling begint.
Kijkt u ook eens op
www.kankervoorbij.com

2 Comments:

  • easing square preserved rhineland lokeh shake observation banglore snkjh novogali critiquing
    masimundus semikonecolori

    By Anonymous Anoniem, at donderdag, december 17, 2009  

  • Mijn naam is Grace Madrid uit Nederland. Ik ben erg enthousiast vandaag omdat mijn man die mij 3 jaar geleden verliet terug kwam naar me smeken me om hem terug te accepteren. toen mijn man me 3 jaar geleden verliet ik dacht dat alle hoop was verloren en ik had pijn unit toen ik hoorde over Doctor Okumu prachtige spreuk, dus ik contact met hem om hulp en zijn verzekeren me dat ik de volgende om gewoon te getuigen als die zal hij heeft geholpen eerder hebben gedaan. ik deed alles wat hij me vraagt te doen en volg zijn zorgvuldig instrueren en vandaag wil ik dat de wereld weet dat mijn man kwam terug om me viel op zijn knieën en begon te smeken om hem terug net zoals Doctor Okumu kant te accepteren. Doctor Okumu heeft echt een glimlach op mijn gezicht door te brengen mijn man terug, hij is een God gezonden om mensen te helpen en ik ben ervan overtuigd dat hij een God op aarde. Bent u in een probleem en hulp nodig? Contact Doctor Okumu vandaag voor hulp via e-mail: doctorokumuspelltemple@gmail.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via WhatsApp: +2348068784784

    By Anonymous Anoniem, at zondag, februari 05, 2017  

Een reactie posten

<< Home