Kankervoorbij

donderdag, november 17, 2005

Laetrile (Vitamine B 17)

De basis van het persoonlijke gezondheidsprogramma is een algehele ontslakking, ontstressing en opbouwen van het lichaam.
Wat eten betreft wordt het lichaam volgeladen met vitaminen, versgeperste groente- en vruchtensappen, ongepelde granen, groenten en fruit.
Een goede graansoort om te eten is gerst. Het werkt als een stofzuiger: het lichaam wordt erdoor bevrijd van een teveel aan cholesterol, stresshormonen en kankerverwekkende stoffen.
Gerst is een van de voedingsmiddelen die laetrile bevatten, een voedingsstof waarvan wordt beweerd dat hij kanker tegen gaat en gezwellen doet verdwijnen.

Laetrile is echter geen mysterieus alternatief medicijn, maar gewoon vitamine B 17, wat in twaalfhonderd verschillende soorten voedsel aanwezig is. Het bevat natuurlijke cyanide, een stof die door normale cellen wordt gebruikt om kankercellen te doden.

Parelgerst is een troostrijk voedingsmiddel, met veel vezels en weinig vetten.
Gort is lekker in de soep en ook als pudding. Ook dit zit vol met laetrile. Gort is waarschijnlijk de oudst bekende graansoort, en werd al 2.000 jaar geleden in China gekweekt. Het eten ervan geeft een voldaan gevoel.
Andere voedingsmiddelen die laetrile bevatten zijn kikkererwten, linzen, lima bonen, mung boontjes, cashews, alfalfa, gort, bruine rijst, gierst, abrikozenpitten, perzikpitten, en amandelen.
Uit pitten werden in het oude China middeltjes tegen gezwellen gemaakt.

Abrikozenpitten zijn ‘de chemotherapie van de natuur’ .
Een gewone dagelijkse portie voor volwassenen bedraagt 5 à 15 pitten verdeeld over de dag (als preventie).
Laat u informeren als u abrikozenpitten wilt gebruiken als kankerbestrijding. De pitten (kernen) moeten gekauwd worden en zo lang mogelijk in de mond gehouden worden, waardoor ze goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.
Ook chemotherapie of bestraling kan samen gaan met het eten van abrikozenpitten. Ze verlagen de bloeddruk, versterken de slagaders en het hart.

Wel moet men alert zijn op de signalen van het lichaam.
Drie signalen van vergiftiging door het eten van te veel pitten zijn duizeligheid, vaag zien en misselijkheid. Uiteraard dient er dan onmiddellijk geminderd te worden. Als de signalen aanhouden, dient een arts geraadpleegd te worden.

Het innemen van laetrile is geen garantie voor het genezen van kanker. Uiteraard is het hele voedingspatroon van invloed.
En het voedingspatroon is slechts één van de aspecten van het persoonlijk gezondheidsprogramma .

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kankervoorbij.com.

Raadpleeg bij klachten altijd uw huisarts.

17 Comments:

 • zeer interessant, bedankt

  By Anonymous Anoniem, at vrijdag, december 11, 2009  

 • Hoi Foekje,

  Leuk om jouw naam op deze manier weer tegen te komen, en dat met zulke wezenlijke informatie! Heel fijne Paasdagen en een hartelijke groet van Nienke André de la Porte - Riemersma

  By Anonymous Anoniem, at zaterdag, april 03, 2010  

 • Onzin! Het enige wat je er aan over kan houden, is een cyanide vergiftiging.

  By Anonymous Anoniem, at maandag, maart 26, 2012  

 • Zeker geen onzin, ga maar eens serieus onderzoeken.

  By Blogger Hans Claassen, at woensdag, april 25, 2012  

 • Ik kom uit armenie, ik woon sinds mijn 8ste in NL. Vitamine B17 zit veel in abrikoze pitten. Ik heb enorm veel abrikoze pitten gegeten toen ik klein (50 pitten per dag of zelfs meer). Er worden daar veel gerechten mee bereid. En abrikozenpit zelf is lekker. Ik heb nooit gehoord dat abrikozen pit is giftig, want dat is onzin. Mijn hele familie heeft jaren lang abrikozen pitten gegeten en ze zijn allemaal kerngezond.

  By Blogger MM, at woensdag, oktober 10, 2012  

 • ik wist niet dat je de pitten kan eten, weer iets nieuws, dat moet ik eens durven proberen

  By Blogger monique, at dinsdag, oktober 23, 2012  

 • ik wist niet dat je de pitten kan eten, weer iets nieuws, dat moet ik eens durven proberen

  By Blogger monique, at dinsdag, oktober 23, 2012  

 • Ik vermoed dat het alleen de kern van de pit is, maar hoe verwijdert men de harde ombolstering. Ik las juist een boek "voorkom kanker" en heb beslist het te proberen.
  Bij de Hunza's eten ze veel pitten en ze blijven veel langer in goede gezondheid Sommigen worden tot 150 jaar. Ze spelen om 100 jaar nog een balspel dat op voetbal lijkt en een soort boksspel waardoor ze nog weinig tanden overhebben (mannen)Ze hebben natuurlijk geen stress en geen milieuvervuiling.

  By Anonymous Anoniem, at woensdag, november 07, 2012  

 • lees voordat u dit probeert aub dit stuk: http://www.kwakzalverij.nl/512/Abrikozenpitten_en_kanker
  hoe ontzettend weerzinwekkend dat u op dit blog aanspoort tot acties die schadelijke gevolgen kunnen hebben.

  By Anonymous Anoniem, at zondag, november 11, 2012  

 • Wat heb je te verliezen als je kanker hebt!!

  By Anonymous Anoniem, at zondag, november 18, 2012  

 • Belachelijk altijd te zeggen dat het kwakzalverij is, ik heb persoonlijk meegemaakt dat iemand die opgegeven was echt, opgegeven meteen ernstig soort leukemie, genezen is door lemongrass gedroogd gesneden en daarvan thee maken, hoe kan dat dan !!!!!!

  By Anonymous Anoniem, at woensdag, december 19, 2012  

 • Belachelijk om te zeggen dat het kwakzalverij is. Ik heb het zelf meegemaakt van heel dichtbij hoe iemand die opgegeven was met een hele ernstige vorm van leukamie is genezen van alleen al het drinken van liters Lemongrass thee, geweldig en het slikken van heel veel lichaamseigen preparatenpillen en capsules zoals l-lysine enz.,Dinkie.

  By Blogger Dinkie, at woensdag, december 19, 2012  

 • Belachelijk om te geloven dat die vereniging tegen kwakzalverij gelijk zou hebben. Dat is een club van arrogante lui die aan hoogmoedswaanzin lijden en alles wat niet dubbelblind placebo gecontroleerd onderzocht is als nonsense afdoen. Ze smijten duizend jaar oude medische kennis als acupunctuur, ayurveda en homeopathie gewoon bij het oudvuil. Zij horen thuis bij de psychiater met hun verminkte hoogmoedswaanzin.

  By Blogger anita, at maandag, december 23, 2013  

 • Fijn dat mensen hun (positieve) bevindingen op dit blog zetten. Als je kanker hebt probeer je er alles aan te doen om weer "beter" te worden.

  By Anonymous Anoniem, at woensdag, januari 08, 2014  

 • Je kunt ook in Sinterklaas geloven.

  By Anonymous Anoniem, at zaterdag, juni 07, 2014  

 • Lees het boek van prof Johan Braekman
  Kritisch denken, en doe daar uw voordeel mee.

  By Anonymous Anoniem, at zaterdag, juni 07, 2014  

 • Dat is pas onzin!

  By Anonymous Anoniem, at woensdag, maart 23, 2016  

Een reactie posten

<< Home